Riskutbildning för personbil

Vad är Easydrift D.T.S.?

Easydrift är en speciell ”plastring” som installeras utanpå bilens befintliga däck för att på så sätt minska friktionen mot marken även på ytor med strävt underlag så som asfalt eller betong, helt utan bevattning eller extra tillsatser. Ringen är mycket hållbart med lång livslängd.

Idag används redan systemet både i och utanför Sverige för att utbilda förare i olika branscher där det saknas platser för halkytor.

Easydrift

 - ett halksystem för din övningsbil på 15 min!


Med den enkla installationen kan ni med fördel använda en av trafikskolans bilar när det är dags för utbildning. På så vis har ni aldrig några fordon upplåsta för riskutbildningen. På så vis kan ni bl.a. hålla kostnaderna nere, även om ni är en liten skola. Har ni däremot hög omsättning på kunder eller är flera skolor som samsas kan det var en bra idé att avsätta en bil för ändamålet.

Myndigheterna

Systemet är erkänt av Transportstyrelsen som utbildningsverktyg för Riskutbildning del 2 (halkan) på flera platser i Sverige och uppfyller där de krav som ställs i myndighetsföreskrifterna för riskutbildning.


Vi tar er hela vägen fram
Vi hjälper er gärna med dokument och andra nödvändiga verktyg som behövs för att bedriva er övningsplats.
Vi kan även hjälpa er med hela ansökningsförfarandet för att på så sätt komma igång så snabbt som möjligt!